divendres, 10 de novembre del 2017

II Fira Santa Llúcia Camporrells



Camporrells Renaix es va constituir com associació l'abril passat per a organitzar actes socials i la Fira de Santa Llúcia de Camporrells.
S'atansa desembre, i amb el desembre, Camporrells es vesteix de gala per a rebre el Nadal.
Després de la passada Fira de Santa Llúcia en què Camporrells, per un dia, va recuperar aquella esplendor que molts encara teníem gravada a la retina, intentarem que els sabors, les olors, els colors i tantes altres sensacions facen que novament ens hi tornem a veure transportats.
Organitzar la segona edició de la Fira de Santa Llúcia és un gran repte. La primera edició va desbordar totes les previsions, i els carrers es van omplir de curiosos, familiars i amics que, amb la brillantor de l'emoció als ulls, no hi donaven crèdit....  Camporrells havia despertat!!! Així que, esperant poder-vos oferir una jornada igual d’emocionant, estem organitzant la segona Fira de Santa Llúcia.
Enguany s’escunçarà el dia 8 de desembre i us hi esperem, a tothom, carregats d'activitats i sorpreses. Tindrem una exposició de patchwork, una exposició de pintura sobre palets, una ludoteca on els més petits podran realitzar manualitats, visites guiades pels carrers del poble i l'església, també pel Barranc Fondo, de gran interès botànic i paisatgístic, ballada de totxets i moltes altres activitats, a part de degustar la cotxipanda i la boleta típiques de Camporrells.

Esperem que en pugueu gaudir.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada